Web development

Door jarenlange ervaring met bureau's en eindklanten, begrijp ik wat belangrijk is in een project. De sites die ik maak zijn modern, geoptimaliseerd en gebruiksvriendelijk.

Specialiteiten

  • Front-end development
  • Responsive design
  • Wordpress development
  • Interactieve componenten
  • SVG shapes & CSS animaties
  • Custom static sites

Dankzij mijn professionele werkwijze is de kwaliteit hoog en kan ik eenvoudig meewerken in teams/projecten. Git, build tools, frameworks voor frontend en backend, OTAP, etcetera.

Door mijn brede kennis van development én design, kom ik met pragmatische oplossingen die disciplines overstijgen.

Ik ben betrouwbaar, dus ik klaar de klus op tijd.

wordpress
custom theme

Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam

In nauwe samenwerking met de SLAA redactie heb ik samen met O4 deze website uitgebouwd tot een flexibele en makkelijk te beheren website waarin artikelen en programma's centraal staan.

slaa.nl

wordpress
custom theme

Reek District

Deze site promoot diverse touristische activiteiten en bedrijfen in het Ierse Reeks District met behulp van prachtige fotografie en uitnodigende copy.

reeksdistrict.com

laravel
backend

PROMOTE!

Iedereen kan professioneel ogende promotie animaties maken dankzij deze service. Jop Wielens maakte de slideshow editor en ik maakte de backend voor accounts, betalingen, admin functies en een API voor de slideshows.

promotegraphics.com

custom app
react

Atomic Blonde Quiz

Deze quiz, gemaakt in opdracht van Glass Eye, is ontwikkeld ter promotie van de film. Je filmkennis wordt getest en je kunt je score delen als GIFs op social media.

quiz.atomicblonde.co.uk

wordpress
maatwerk thema

More2Screen

Voor deze grote internationale event cinema distributeur maakte ik de nieuwe website, in opdracht van Glass Eye. De redactie kan zelf bepalen welke evenementen veel aandacht verdienen; de opmaak past zich vanzelf aan.

more2screen.com

wordpress
vector graphics

BD Innovations

Samen met Droomlab maakte ik de site voor deze solutions provider uit Israël, met extra aandacht voor de site snelheid. Dankzij de uitgesproken uitstraling onderscheiden ze zich van concurrenten in de markt.

bd-innovations.com

wordpress
custom animaties

Future Flock

Futuristen met een gewaagde futuristische uitstraling. Samen met Tibor Paulsch realiseerde ik dit spraakmakende ontwerp van Droomlab.

futureflock.nl

wordpress

Passaat Design

Deze site voor een van de langst bestaande designbureau's van Curaçao geeft een heldere indruk van hun propositie en portfolio. Ik deed de realisatie, grafisch ontwerp door Passaat Design zelf.

passaatdesign.com

tumblr

Legendary Backstory

Deze site voor Legendary Pictures houdt hun grote fanbase op de hoogte van de ontwikkelingen rondom hun nieuwe films. Gebouwd in opdracht van Glass Eye.

legendarybackstory.com

wordpress

Amersfoort Vernieuwt

De gemeente Amersfoort verbetert samen met woningcorporaties diverse wijken. Op deze site zijn de verschillende projecten te volgen. Ik maakte het interactie ontwerp en hielp mee met de bouw, in opdracht van Codepress.

amersfoortvernieuwt.nl

pattern library
bootstrap

Telikom PNG SelfCare

Voor de nieuwe mijn-omgeving van een telecomprovider in Papoea-Nieuw-Guinea, bouwde ik deze pattern library. Zo kon alles zelfstandig geïmplementeerd worden door de backend leverancier BD Innovations. Grafisch ontwerp door Droomlab.

sc.telikompng.com.pg

wordpress

Ratio Finance

Deze financiële dienstverlener heeft een zeer uitgesproken website qua stijl & taal. Samen met Tibor Paulsch bouwde ik dit sprekende ontwerp van Droomlab.

ratiofinance.nl

wordpress

Maestro Kompas

Deze website helpt leraren in Caribisch Nederland en toont de voortgang van dit programma, gestart door OCW in samenwerking met de Open Universiteit. Samen met het projectteam kwam ik tot het concept & ontwerp, en deed de realisatie.

maestrokompas.org

front end

Blogboek

Samen met het Blogboek team werkte ik als specialist aan het verbeteren en uitbreiden van de functionaliteit van dit communicatie platform rondom kinderen die extra ondersteuning krijgen.

blogboek.com

wordpress

Guera na Kòrsou?!

Samen met Passaat Design heb ik voor deze belangwekkende expositie de website ontwikkeld. Er wordt een indruk gegeven van de rol van Curaçao tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na de fysieke expositie zal de website als virtuele expositie dienen.

gueranakorsou.com

Ik werk ook als interactie ontwerper. Met mijn sterk analytisch vermogen kom ik tot heldere adviezen & doelgerichte oplossingen.

Bekijk interaction design

Laten we samenwerken

Neem contact op